Така, поразместих кабели и букси покрай този температурен датчик и за сега няма светеща дюза.Като го извадих кабела и перките се включиха което е нормално.Сега идва момента вече с бавното загряване в това време.Мисля да слагам от ония модули с подгревните свещи за антифриза но никъде не мога да намеря.Някой случайно да има идея от къде да си намеря?Днес на 12 градуса парно почти не усетих.Стига 60-70 градуса максимум и явно не стигат...а за зимата не ми се мисли хахаха
Известие
Collapse
No announcement yet.
Общи приказки 166
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеТака, поразместих кабели и букси покрай този температурен датчик и за сега няма светеща дюза.Като го извадих кабела и перките се включиха което е нормално.Сега идва момента вече с бавното загряване в това време.Мисля да слагам от ония модули с подгревните свещи за антифриза но никъде не мога да намеря.Някой случайно да има идея от къде да си намеря?Днес на 12 градуса парно почти не усетих.Стига 60-70 градуса максимум и явно не стигат...а за зимата не ми се мисли хахахаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Ако ти прегрява да се чудиш дали е запецнал термостат разбирам, но когато не загрява това си е термостат.Стои отворен. Извади го и ще видиш.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от mitkomeg Покажи съобщениеНе знам дали е от него.Като слушам и други се оплакват, че не загряват тия мотори.
Когато термостатът е изправен, трябва радиаторът да бъде студен няколко минути след студен старт и после в момента в който термостатът отвори, трябва рязко да се затопли.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Днес сутринта нарочно я следих температурата и бих казал, че изобщо не загрява бавно(поне моята де).Но просто термостата отваря на първата чертичка след 50-то...не знам 60 ли колко е.На снимките се вижда времето, разстоянието и температурата.Снимал съм точно като отвори термостата.ЕГР-а не ми е затапен...беше но не ми хареса как работи двигателя без него и махнах планката.Иначе до въпросните 60 градуса се вижда с просто око как се покачва температурата ... чак се зарадвах ... но термостата все пак си е за смяна.Не съм го гледал как се вади та лесна ли е смяната или да ходя в сервиз?
На последната снимка се вижда доо къде отива максимум като я вкарам в обороти малко.
Last edited by mitkomeg; d.m.y г., 11:36.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеАми има по какво да се работи по този екземпляр,но V6 е много голям звяр.
Гледам че е от регион Благоевград,ако се чуеш с колегата и имаш интерес мога да я погледна на прима виста и да споделя дали си струва или не.
То интерес имам, не съм се чувал с човека още обаче...
Comment
-
И при мен беше така като дойде колата. Смених термостата и вече година и половина е ОК. Да видим колко ще изкара.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеЧак сега видях.
То интерес имам, не съм се чувал с човека още обаче...
Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum
EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer
Comment
-
Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщениеИ аз мога да я видя ако има нужда колегата. Едно само ме притеснява. Пише, че е произведена май 2004, а както добре знаем, през май 2004 отдавна 166-цата е лифтирана. Дори още от 2003 почват лифтовите 166-ци. Така, че май е послъгал, разбира се може и да не е, но така ми се чини.
Comment
Comment